topLeftImage Szépkártya elfogadó hely

A bor, mely harmonizálja auránkat

topLeftImage

BORAINKRÓL ÁLTALÁBAN » NAGY-SOMLÓI JUHFARK » 2016

A juhfark szőlőt átalában október elején szüreteljük teljes érésben. Az egészséges szőlőt 18 órán keresztül présben áztattuk, majd mustját saválló tartályban ülepítettük, és az ülepített mustot ászokhordóban erjesztettük és érleltük. Az egészséges szőlőnek köszönhetően illatgazdag, üde bor született, amelyben a vulkáni talaj minerális illata és íze is érzékelhetően jelen van, sőt első illatozásra és kóstolásra uralja is a bort. Egy kicsit várnunk kell a bor kitöltése után, hogy kinyíljon, minden illatjegye megjelenjen. Ízében élénk, friss savakat és gyümölcsösséget érezhetünk, amit a hosszú ászkolás kerek egésszé kovácsolt.

 

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.